Huiswijnen

Mousserend

Ik hou van Bubbels, als het zou kunnen zou ik elke dag Champagne drinken. Omdat dat niet kan heb ik ook mijn betaalbare lievelingsbubbels opgenomen, ook zeker de moeite waard.

Witte Wijnen

Zelf houdt ik van frisse, strakke en mineralige wijnen. Geen wijnen die zwaar houtgelagerd zijn, geen wijnen van Chardonnay, maar juist de strakke en frisse varianten. Ik weet dat niet iedereen daarvan houdt, maar gelukkig verschillen smaken.

Rosé Wijnen

Veel mensen drinken rose enkel in de zomer, zo iemand ben ik niet. Tijdens de zomer drink ik Esteio Rose, heerlijk fris met een bubbeltje. Maar als het wat kouder wordt, dan ben groot fan van krachtige en zware rosé. Daarnaast vind ik het ook altijd leuk om tijdens de maaltijd mijn gasten te verrassen met een passende rosé. Alles kan ermee!

Rode Wijnen

Meestal drink ik bubbels, wit of rose, dus als ik iets roods drink moet het spannend, mooi en krachtig zijn. De zwaardere jongens, daar hou ik van. Mijn persoonlijke favorieten hebben veel fruit, stevige tannine, mooi geïntegreerd hout en een goede kruidigheid.

Dessert Wijnen

Ik ben niet zo'n zoetekauw, dus mijn favoriete dessertwijnen hebben een stevige zuurgraad in combinatie met het weelderige zoet. Hierin maak ik niet de standaard keuzes, juist de aparte zoete wijnen genieten mijn voorkeur.