Château Barreyres - AC Haut-Médoc - Cru Bourgeois

€ 15,99

De Grote Hamersma 2012:                        7,5
Decanter World Wine Awards 2011:        Brons 
Challenge International du Vin 2011:      Goud
International Wine & Spirit Competition:  Zilver
Concours Mondial de Bruxelles 2011:     Zilver 


Deze wijn is steenrood van kleur, heeft een volle neus met een vleug vanille en is prima in balans. De smaak is lekker soepel en rond met rijpe taninnes die zeer aangenaam zijn. Een prachtige wijn die nu uitstekend op dronk is maar ook nog enkele jaren kan blijven liggen.


De familie Castel raakt in 1957 betrokken bij het boeiende avontuur van wijnmaken in de Bordeaux, met de aankoop van Chateau Goelane in het hart van de Entre-Deux-Mers. Sindsdien is familie Castel de grootste bezitter van Chateaux in de Bordeaux. Van Chateau Barreyres tot Chateau Malbec, 730 hectare wijngaarden in totaal. Deze prachtige verzameling wijndomeinen is onlangs verrijkt met een nieuwkomer op de rechteroever: Chateau Montlabert in Saint-Emilion. De Bordeaux wijnportfolio van Castel varieert enorm: prestige wijnen van Chateau Barreyres of Chateau d'Arcins in de Haut-Médoc, karaktervolle wijnen van Chateau Tour Prignac in de Médoc en fruitige Cotes du Bourg wijnen van Château du Bousquet. Ook de wijnen van Baron de Lestac passen in de rijke traditie van het wijnmaken in de Bordeaux. De familie Castel is tegenwoordig één van de grootste wijnproducenten ter wereld en is daarnaast een sterk groeiende speler in de internationale bier- en frisdrankenmarkt.

Wijnhuis: Castel
Inhoud: 0,75 l.
Jaar: 2011
Druif: 50% Cabernet Sauvignon, 50% Merlot
Levertijd: 1-2 dagen
Op voorraad: Ja
OF
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €50,-
Heb je vragen over deze wijn? Bel 024 360 89 26
Deze wijn eerst proeven? Kom gerust bij ons langs!

Spijstip

Eenvoudige gerechten zijn vaak het lekkerst, maar ze moeten goed klaargemaakt worden, de producten moeten vers zijn en van goede

Lees meer

Recensies

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Smaak
Prijs