Wijnworkshopbon 1 Persoon

 

 

€ 25,00

 


Utaste Wine zorgt voor een middag die jij en je zintuigen niet snel zullen vergeten. De sommeliers voorzien u tijdens de wijnworkshop van topwijnen, gecombineerd met verschillende hapjes en aparte smaken en geuren.


Je wordt vanaf 15.00 uur met een welkomstdrankje ontvangen in een 180 jaar oud Fort aan de Waal. Vervolgens start de wijnworkshop in onze wijnkelders, waar u onder begeleiding van gediplomeerde sommeliers kennis maakt met zeven wijnen.


Gedurende drie uur vertellen onze sommeliers gepassioneerd over wijn en natuurlijk kunt u al uw wijnvragen stellen. Naast verschillende wijnen zal er veel met smaak gespeeld worden, het is niet zomaar een wijnproeverij. Onze koks zorgen voor de hapjes in de vorm van tapas, kaas of oesters. De workshop zal rond 18.00 uur eindigen.


Alle wijnen kunt u tijdens deze workshops met korting kopen, de kosten voor deze unieke workshop bedragen € 25,00 per persoon.

Wilt u deze workshop cadeau geven? Vul bij het afleveradres de gegevens in van de gelukkige.Zondagmiddag 26 februari hebben wij met veel genoegen onze prijs verzilverd "wijnproeven in Lent". In het wijnfort te Lent hebben wij een bijzonder leerzame en gezellige middag gehad en veel fijne wijnen geproefd. Een mooi plateau met kaas, worst, stokbrood e.d. maakte het een voortreffelijk geheel. Bedankt dat we door uw prijsvraag weer een ervaring rijker zijn.


Gerhard en Wil Rutgers


Inhoud: Wijnworkshop
Levertijd: 1-2 dagen
Op voorraad: Ja
OF
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €50,-
Heb je vragen over deze wijn? Bel 024 360 89 26
Deze wijn eerst proeven? Kom gerust bij ons langs!

Recensies

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Smaak
Prijs